Malediven: Live a boardMalediven visgarantie in december, januari en februari.

MALEDIVEN 7 x 24 uur per dag vissen

MAC-Strike brengt u naar 1 van de mooiste bestemmingen op de wereld. Met het live-a-board principe heeft u de mogelijkheid om 24 uur per dag te vissen. Door de jarenlange ervaring komt u op de beste visgronden. Trollen, jiggen, popperen, live bait fishing, bodemvissen en zelfs vliegvissen behoren tot de mogelijkheden.

WAT KUN JE VERWACHTEN, WAT IS BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

PRIJS

Per persoon: € 1.875 per personen

EXCLUSIEF

HOE ZIET DE REIS ERUIT?

Er wordt gevlogen via Duitsland, of rechtstreeks (9 -10 uur) of via tussenlanding op Dubai (15 – 16 uur). U komt altijd in de morgen aan op Male.

Bij aankomst op Male wordt u voorgesteld aan de kapitein van de boot, deze brengt u naar de hoofdboot via een taxi boot ( 15 minuten). Op de boot wordt u ingecheckt en wordt er vrijwel meteen alles klaargemaakt om te vissen. Er zijn in totaal 4 boten die we gebruiken voor het vissen.

BELANGRIJKE WEETJES

U hoeft van te voren geen visum aan te vragen. Er zijn geen inentingen verplicht. Uw REISPAS/PASPOORT dient nog 6 maanden geldig te zijn na vertrek datum vanuit Malediven. U betaald uw eigen verbruik op de boot het beste met USD.

Op de website WWW.MAC-STRIKE onder rubriek pers, vindt u een reportage terug die is geweest op de Belgische televisie, MALEDIVEN met MAC-STRIKE. Zo krijgt u een goed beeld over de visserij.

WAT MOET U MEE NEMEN?

Zonnebrand factor 50, zonnebril, petje, t shirts, zwembroek, water schoenen, slippers. Ook losse shirtjes met lange mouwen tegen de zon.

Stevige molen met 30-40 kilo gevlochten lijn erop. (U mag meer eigen vismateriaal mee nemen).

HOE ZIET EEN DAG ERUIT?

De “eet” tijden zijn. Ontbijt 8 uur, lunch 13 uur, diner 19.30 uur.

Tussendoor zijn er koekjes of wordt er een snack geserveerd.

De vis uren deelt u zelf in, u kunt popperen, met levend aas vissen op tonijn of reef vissen, trollen, jiggen. De boot gaat voor anker rond 18.00 uur. Van dan tot wanneer u wilt kunt u bodemvissen.

KAN DE NIET VISSENDE PARTNER OOK MEE?

JA dat kan. Er zijn zonnebedden aanwezig, er is snorkel materiaal. Neem een boek mee, er is wifi op de boot. Tegen extra betaling kan er een SIM kaart gekocht worden met 3-4G.

Prijs voor de niet vissende partner is € 2.100

DE DONHYS

Er zijn 2 soortgelijke Dohnys ter beschikking tijdens de reis.

DE HOOFD BOOT MET DINGHYHOE KUNT U BOEKEN? OF HEEFT U BIJKOMENDE VRAGEN?

Stuur een e mail naar MAC@MAC-STRIKE.COM

In deze mail geeft u aan in welke periode u het liefst gaat en met hoeveel personen. Reist u alleen? Of komt u niet aan 7 personen? Geen probleem, MAC-STRIKE zal een groep samenstellen. Voor alle overige vragen kunt u ook dit e mail adres gebruiken.

Wilt u de boot zelf privé afhuren met minder personen? Vraag naar de mogelijkheden.

VIS-SEIZOEN