Kenia

Malindi, een pittoresk dorpje aan de kust van Kenia, is een van de topbestemmingen als het gaat om “big game” vissen. Zeker als we het hebben over sailfish, marlijn, geelvintonijn, zwaardvis, diverse soorten grote haaien, giant trevally en een hoop andere snelle vissoorten uit de oceaan.

Vistrip op maat

Afhankelijk van het seizoen kunnen wij voor u een vistrip op maat organiseren, die zowel ten noorden van Malindi ter hoogte van Lamu, als ten zuiden van Malindi ter hoogte van Tanzania kan plaatsvinden.

Op deze big game boten is echt alles aanwezig om van uw trip een echte Big-Game trip te maken. Wij hebben zonder uitzondering alleen maar gekozen voor topkwaliteit waar het gaat om vismaterialen.

In een rustgevende Afrikaanse omgeving, die u de rest van u leven niet snel zal vergeten, zijn vanaf dit schip deze prachtige vissen uitstekend te belagen. Wij bevissen de Indische Oceaan voor de kust van Kenia.

Aan boord zijn een “captain” met levenslange ervaring, die al tien jaar samenwerkt met twee vaste “deckhands”, die u wanneer dat nodig is de nodige hulp zullen verlenen. Ook zorgen zij dat de innerlijke mens ruim voldoende voorzien wordt van koude dranken en warme maaltijden van de door u zelf gevangen vissen. Levend-, dood- en kunstaas zijn in ruime sortering aan boord aanwezig waardoor u altijd gebruik kunt maken van het op dat moment favoriete aas.

Malindi

Malindi is, na Mombasa, de tweede kuststad van Kenia. Malindi bestond al in de 13e eeuw. Je treft in Malindi Italiaanse invloeden aan, door de vele Italianen die in en rond Malindi geïnvesteerd hebben. In het levendige stadscentrum van Malindi snuift u de echte Afrikaanse sfeer op. De stranden van Malindi zijn prachtig wit en u kunt heerlijk duiken of snorkelen. Malindi heeft ook een streekfunctie voor de Kenianen zelf. Hierdoor kan men een goed beeld krijgen van het Keniaanse leven, vooral op de markten en de minder toeristische winkels.

Bezienswaardigheden

Ten zuiden van Malindi liggen de Gede Ruins. Op deze locatie woonden eind 13e eeuw al zo'n 2500 mensen. Rondom Malindi zijn enkele Nationale Parken waar je kunt genieten van de natuur: Malindi Marine National Park en Watamu Marine National Park. Hier vind je vele koraalriffen, eilandjes, stranden en mangrove bossen. Op de duik/snorkel-tochten maak je kennis met het prachtige onderwaterleven. Het Arabuko Sokoke Forest is het grootste tropisch regenwoud aan de Oost-Afrikaanse kust.

Inclusief

Prijs per persoon bij

Aantal personen Logies
2 € 2300
3 € 1800
4 € 1500